Over ons

ABOUT ME

Hey, Ik ben Manu...

Sinds 2010 werk ik als free lance fotograaf in bijberoep. Hierbij lag de focus vooral op sport fotografie en meer bepaald zelfs in de niche van de motorsportfotografie. Mijn eerste project kreeg dan ook de voor de hand liggende naam 'MotorSportsPics.com'. Vanuit mijn klanten basis kwam steeds meer en meer de vraag naar andere projecten zoals productfotografie en reportage fotografie.

Ik kwam voor het eerst in contact met een selfiepod in november 2015 op de motorbeurs In Milaan. Reeds toen vond ik het wel iets hebben, allen was mijn indruk dat het er niet zo aantrekkelijk uitzag. Toen een goed jaar later de FotoSpiegel gelanceerd werd, was ik meteen overtuigd van de mogelijkheden en de aantrekkingskracht van de spiegel. Hierbij ontstond al snel het idee van 'MoreSmilesPlease.be'.

Na een carrière van meer dan 20 jaar in de externe sales nam ik begin 2017 de beslissing om van mijn passie mijn full time bezigheid te maken. Hierbij zou de FotoSpiegel voor een aanvulling zorgen op mijn bestaande fotografie diensten. 

Sinds januari 2018 begon ik mij ook te specialiseren in de special effect fotografie van het lightpainten. Dankzij deze nog vrij onbekende techniek kan ik unieke (truely one of a kind) foto's maken van landschappen, producten en portretten.


Oprichter : Manu De Soomer

Pro fotograaf (MSPfotografie),

Expert in fotomarketing

Expert in online marketing

Gecertifeerd Event manager


partner ofBTW BE 0607.973.531

ING BE83 377-0635522-15


Recent Events

 

Weddingparty N en I

 

        Februari, 2020

 

Grand opening taverne

        

        Februari, 2020

 

 Upcoming Events

 


 

         

 

 


 


 

 

Get in Touch


Leeweg 1, 9270 LaarneEmail: info@moresmilesplease.be


Phone: (+32) 491.12.34.38